Groepen

Activiteiten

Vanaf groepen van 10 personen of meer is het mogelijk een arrangement te boeken van verschillende activiteiten. Ook is dit een leuke optie voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten! U kunt de keuze maken voor Flyboarden/Hoverboarden of ervoor kiezen een compleet avontuur van te maken.

SUP POLO:

Dit kan weleens het meest te gekke, heftige en grappigste zijn wat er ooit op een Stand Up Paddle (SUP) board heeft plaatsgevonden sinds ze ermee over golven gevaren hebben.

Wat is SUP Polo:
Stand Up Paddle Polo, of gewoon SUP polo is de nieuwste sport welke is geintroduceerd door Starboard. Het is precies zoals de naam doet vermoeden: Polo spelen op een SUP board, en het is ontzettend spectaculair! Het spel is een mix tussen water polo, lacrosse en ‘destruction derby’. Het wordt gespeeld binnen een opblaasbaar veld met twee doeltjes. Het spel is kort, snel, licht chaotisch en ontzettend vermakelijk. Het is de paddle die het spel echt dynamisch maakt. De paddle is gemaakt van carbon en gehard flexibel plastic, je kunt er een aardige sprint mee maken en de bal snoeihard werpen.
De Regels:
De regels zijn simpel: Het veld is 25x20 meter en bestaat uit drie spelers per team. Om te scoren dien je de bal in het doel van te tegenstander te krijgen door de paddle te gebruiken. Het is niet toegestaan op tegenstanders in te varen of ze met een paddle te lijf te gaan. Je mag de bal niet proberen te pakken wanneer je op je knieen zit of in het water ligt, dit is een belangrijke regel want daar zul je zeker mee te maken krijgen! Het spel duurt gemiddeld 10 minuten, vijf minuten per helft. Dat lijkt kort maar deze sport zal veel van je vragen want naast dat dit een super gave sport is zul je elke spier in je lichaam trainen. Er wordt gespeeld met een zwemvest.
Kledingadvies:
Zwemkleding + handdoek. Bij Koudere temperaturen krijgt u van ons een wetsuit.

Dit is de meest vermakelijke en utlieme teamsport welke ooit op een SUP board gespeeld kan worden!

Hoverboard

Het Hoverboard de nieuwst sensatie op gebied van watersport. Stel je eens voor hoe het is met een skateboard over het water te vliegen met snelheden tot wel 40km per uur om vervolgens meters hoog door de lucht te vliegen. Het Hoverboard is het nieuwste speeltje van de ontwerper van het Flyboard.
Het is nu mogelijk bij UniQ Sport-Adventures een sessie in te boeken op het Hoverboard, u kunt kiezen uit een sessie van 20 of 30 minuten. Adrenaline boost is gegarandeerd!

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson het ideale bedrijfsuitje op strand! Dit unieke bedrijfsuitje staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

Bijna iedereen kent het spannende spelprogramma Expeditie Robinson wel van TV. Maak dit spannende en spectaculaire teambuildings programma nu zelf mee bij Villa Westend Sport Activiteiten.

Wat kunt u verwachten?
Aan het begin van de actieve dag moet ieder team een eigen ´´teamvlag´´ ontwerpen. Wanneer iedereen een eigen vlag heeft gemaakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Ga de competitie aan met uw collega’s op de verschillende expeditie onderdelen en zorg ervoor dat je zowel individueel maar vooral ook als team goed presteert. Er volgt namelijk een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een positieve stem uit voor één van de andere teamleden, deze stemmen leveren punten op die later van belang zijn om in de finale de ultieme Robinson te worden! Competitie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Expeditie Robinson spelonderdelen;
• Eigen Teamvlag maken
• Liaantrekken
• Reuze katapult maken
• Jenga XL
• Bamboe toren bouwen of waterrace
• Memory games en breinbrekers
• Primitief vuur maken in combinatie met Hindernisbaan

De combinatie tussen kracht, durf en behendigheid zijn essentieel voor de echte Robinson Crusoë beleving. De unieke locatie van Villa Westend Sport Activiteiten ligt met strand en gras langs een groot meer en is daarmee als locatie super geschikt om de sfeer en omstandigheden voor een echte Expeditie Robinson neer te zetten.
Durft u met uw eigen team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. Misschien is uw leidinggevend vermogen beter dan verwacht?! Na een expeditie dag waar u en uw collega’s vol op de proef zijn gesteld, waarin de teamgeest en teamspirit voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de Expeditie Robinson het best heeft doorstaan.

Boogschieten

Boogschieten kent iedereen van Robin Hood. Met zijn pijl en boog kwam hij op voor de arme mensen. Nu is het jouw beurt om de pijl en boog in handen te nemen. Na een korte instructie van onze ervaren begeleiders kun je boogschieten op ons terrein. Het klinkt gemakkelijk, maar niets is zoals het lijkt. Voor boogschieten heb je een scherp oog en vaste hand nodig om de meeste punten te scoren. Bij het verlies van enige concentratie kan je zo het spel verliezen! 
Wat is het:
Een spannende uitdaging! Boogschieten is ideal als teamuitje, vergaderonderbreking of bedrijfsuitje, maar ook gezellig als vriendenuitje of teambuilding activiteit. De juiste techniek, houding, richtingsgevoel en concentratie is bij boogschieten erg belangrijk.
Tijdens deze clinic maak je kennis met het boogschieten door middel van verschillende oefeningen. Het leuke aan boogschieten is dat je tijdens het schieten vaak al merkt dat het je steeds beter afgaat, waardoor je steeds dichter bij de roos zult komen. Geef je op en kom er achter vanaf hoeveel meter jij de pijl in de roos kunt schieten!
Kledingadvies:
Kleding waar u zich makkelijk in kunt bewegen.

Yoga op het water of op het strand

Elke zondagochtend (vanaf eind mei) een heerlijk energieke buitenyoga les op het staddstrand van Villa Westend door Yogastudio Santpoort.

"Met je voeten in het zand of op een subboard op het water... hoor de vogels zingen en voel de zonnestralen op je gezicht!"